Ga naar de inhoud

Landelijke Mollentelling op 17 en 18 februari

Waar leeft de Mol? Deze vraag staat centraal bij de landelijke Mollentelling. Elk jaar organiseren de Zoogdiervereniging, Vroege Vogels, Waarneming.nl en Tuintelling de jaarlijkse Mollentelling. Iedereen kan meedoen met het telweekend in februari. Als je meedoet aan de telling help je niet alleen met de monitoring, maar leer je de mol ook nog eens beter kennen. Hoe meer we leren over de Mol, hoe beter we met de Mol leren samenleven.

Hoe meedoen?

Alle Mollen die worden ingevoerd op Waarneming.nl in het weekend van 17 en 18 februari tellen automatisch mee. Voor mensen zonder account is er ook een meldpunt waar je jouw Mollenwaarnemingen kunt doorgeven. Wil je meer weten over de telling, bezoek dan de website van de Zoogdiervereniging.