Nieuws

Vakantietip: Zintuigenpad 28 augustus

Vakantietip: Zintuigenpad

Misschien heb je in mei geleerd hoe de bijen hun zintuigen gebruiken. Vandaag gaan we onder leiding van een gids op pad door de boomgaard en gaan we al onze zintuigen (voelen, ruiken, proeven, horen, zien) gebruiken. Als je in mei ook geweest bent, is het extra leuk om te zien hoe alles gegroeid is, maar je bent ook van harte welkom als je toen niet geweest bent. Het fruit smaakt er niet minder om!

Kom dus op woensdagochtend 28 augustus 2019 naar De Heerlijkheid van Papendrecht voor het Zintuigenpad door de boomgaard. Het is bestemd voor kinderen in de basisschoolleeftijd. Ouders zijn uiteraard ook welkom. Kinderen van 4 en 5 jaar kunnen alleen onder begeleiding van een volwassene deelnemen. De ochtend start om 10.00 uur bij De Heerlijkheid van Papendrecht en duurt ongeveer 2 uur.

De kosten bedragen € 2,50 per kind en dat is inclusief een glaasje limonade. Graag van tevoren opgeven met naam en leeftijd kind via jeugd@nvwa.eu.  Begeleiders kunnen koffie/thee kopen voor € 1,00. Ook zal de winkel na afloop open zijn.

De Heerlijkheid van Papendrecht ligt aan de Kerkbuurt 56, 3354 XK te Papendrecht. Voor meer informatie over de NVWA: www.nvwa.eu of www.fruitheerlijkheid.nl.

 

Hopelijk tot ziens,

Werkgroep educatie Natuur – en Vogelwacht Alblasserwaard.

 

<< Ga terug naar de vorige pagina