Ga naar de inhoud

Schoolactiviteiten

Contact:
e-mail: scholen@nvwa.eu

Natuureducatie is van essentieel belang voor de ontwikkeling van kennis over de natuur en het milieubewustzijn bij kinderen.

Niet alleen verzorgt de NVWA daarom zelf educatieve evenementen, ook voor de basisscholen worden door de NVWA leerzame activiteiten georganiseerd. Dit werk lag door de (nasleep van) Corona stil, maar nu zijn de Natuuravonturen voor scholen weer opgestart!

Vanaf maart 2024 gaan wij aan de slag met leuke en leerzame avonturen en is het mogelijk om bij ons op bezoek te komen met je groep.
De tarieven voor de de schoolexcursies zijn 2 euro per kind met een minimum van 30 euro per schoolexcursie. Na de excursie wordt de factuur verzonden.

Zo kunnen de kinderen kijken naar wat er zoal leeft in de sloot, ontdekken wat de verschillen zijn tussen de seizoenen, en ook voor de allerkleinsten is er een leuk programma.

Zie hier welke activiteiten de NVWA voor de scholen aanbiedt.

Wil je een activiteit boeken? Vul dan het aanmeldformulier in. Stuur het ingevulde formulier via de mail naar scholen@nvwa.eu.
Wij nemen dan contact op.

Voorbehoud:
We laten de excursies onder voorbehoud van code oranje en rood van het KNMI doorgaan. Als deze codes zijn afgegeven, plannen we in overleg een andere datum. Dit vanwege de veiligheid van de kinderen.

Wij hopen de kinderen snel te mogen begroeten.
Vriendelijke groet,
Team NVWA