Ga naar de inhoud

De Knotgroep zoekt knotters

Het knotseizoen is weer van start gegaan voor de knotploeg De Kievit. Dit jaar staan we voor de grote uitdaging om ruim 1800 wilgen te knotten. Die klus moet geklaard zijn vóór 15 maart volgend jaar; de start van het broedseizoen.

De vrouwen en mannen van de Kievit gaan deze uitdaging graag aan en zullen deze klus voor geplande datum dan ook gaan klaren.
Alle handen zijn welkom. Zonder voldoende vrijwilligers wordt de uitdaging wel heel groot!
We hebben op korte termijn ook kettingzagers nodig. Twee van onze zagers hebben de knotploeg verlaten en met de hand zagen is onbegonnen werk.

Hebt u interesse om een steentje bij te dragen? Dan bent u van harte welkom op de maandag-, woensdag- en zaterdagochtend. Wij verzamelen dan vanaf 7:30 in het Streeknatuurcentrum van de Natuur en Vogelwacht aan de Matenaweg 1 waarna we om 8:00 uur vertrekken. We zijn dan rond 11:15 uur terug op het centrum.
U kunt contact opnemen met de coördinator van de knotploeg, de heer Nik Blom: (0184) 652 249.