Nieuws

Meivakantie: Bijen- en insectentocht

Zijn bijen eng? Nee, want bijen zijn belangrijk! Maar waarom eigenlijk en wat doen de bijen dan precies? We gaan kijken bij een echte bijenstal en krijgen zo een kijkje in de wereld van de bij. Ook maken we onder leiding van een gids een wandeling door de boomgaard en wat is daar veel te zien!!

 

Kom dus op donderdagochtend 3 mei 2018  naar De Heerlijkheid van Papendrecht voor de  Bijen- en insectenroute door de boomgaard. Deze activiteit is bestemd voor kinderen in de basisschool leeftijd. Ouders zijn natuurlijk ook welkom. Kinderen van 4 en 5 jaar  kunnen alleen onder begeleiding van een volwassene deelnemen. De ochtend start om 10.00 uur bij De Heerlijkheid van Papendrecht en duurt ongeveer 2 uur.

De kosten bedragen € 2,50 per kind en dat is inclusief een glaasje limonade. Graag van tevoren opgeven, naam en leeftijd kind, via jeugd@nvwa.eu. Er kunnen maximaal 50 kinderen deelnemen.

De Heerlijkheid van Papendrecht ligt aan de Kerkbuurt 56, 3354 XK te Papendrecht. Voor meer informatie over de NVWA: www.nvwa.eu of www.fruitheerlijkheid.nl.

Hopelijk tot ziens,

Werkgroep educatie Natuur – en Vogelwacht Alblasserwaard.

<< Ga terug naar de vorige pagina